کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.

همچنین، مراقبت‌های پس از ترمیم با کامپوزیت، نقش مهمی در حفظ ماندگاری و سلامت دندانهای ترمیم شده دارند.

نحوه کار پزشک، چقدر روی نتیجه کامپوزیت‌دندان تاثیر دارد؟

خب بلیچ با روکش خیلی فرق می کنه، اگر قبلا بلیچ کرده باشید می تونید کامپوزیت انجام بدید

در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سه‌ماهه دوم بارداری (ماه‌های چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.

افرادی که به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دندان‌های شکسته، ترک‌خورده یا فرسوده دارند و نیاز به ترمیم زیبایی دارند.

تمام این مراحل در کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری در نهایت دقت و ماهرانه صورت می‌پذیرد تا ترمیم دندان به بهترین شکل ممکن انجام شود.

سیالیت بالا و ثبات رنگ در این کامپوزیت‌ها از ویژگی‌های این محصول محسوب می‌شود.

تنش و استرس: تنش‌های روانی و استرس قبل از درمان نیز می‌تواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.

کلینیک سریتا با تیمی از دندانپزشکان متخصص و تجهیزات مدرن، آماده است تا بهترین خدمات کامپوزیت دندان را به شما ارائه دهد.

در چنین مواقعی، پالیش کامپوزیت ضروری است تا رنگ و سطح صاف اولیه بازیابی شود. این فرآیند نه تنها زیبایی ونیرها را بازمی‌گرداند، بلکه به حفظ سلامت دندان‌ها و جلوگیری از مشکلات بیشتر نیز کمک می‌کند.

انواع کامپوزیت دندان از لحاظ اندازه ذرات به چند دسته تقسیم می‌شوند:

یکی از چالش‌های اصلی در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان، تطابق دقیق آن با رنگ دندان‌های طبیعی فرد به‌گونه‌ای است که تفاوتی قابل تشخیص نباشد. برای {شرایط کامپوزیت دندان رفع این چالش، باید بر انتخاب صحیح سایه تمرکز کنیم که یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها در درمان‌های دندان‌پزشکی است.

تشخص نوع مشکل دندان مراجعان و اینکه آیا آن ها واجد شرایط باندینگ کامپوزیت دندان هستند یا خیر

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *